Hasta Transfer SandalyesiTekerlekli Sandalye

Hasta transfer sandalyesi yetişkin yatalak ve kas hastası, omurilik felçli hastaların yatağından, kanepeden, koltuktan, tekerlekli sandalyeden taşımak için transfer etmek veya bunların içine veya üzerine oturarak için kolaylık sağlayan bir cihazdır. Sağlam iskelet yapısı ile emniyet kemerli salıncak minderi ile hastayı askıya alan bir üründür 5 ana parçadan oluşan ve manüel asansör sistemi ile oluşan bir cihazdır.

İskeleti kolay kurulan hastayı yatağından almak için arka sırtlığı takmadan cihaz yatağa doğru geri geri yanaştırılır. Minder kısmı emniyet kilit askılarından çıkarılarak hastanın kalçasının altına koyulur. Hasta yataktan iniş pozisyonuna doğru getirilir, Cihazın içine alınan hasta mindere oturtulmuş iken transfer sandalyesinin sağ ve sol tarafından sarkan iki adet emniyet kemer kilitleri minderdeki klipslere takılır. Sonra iskeletin sağ ve sol kolluklarının altında bulunan asansör makaranın kolları çevrilerek hasta kaldırılıp askıya alınır cihazın arka sırtlığı takılıp kapatılan hasta ihtiyacı olan yere nakil yapılır. Bu işlemler refakatçi yardımı ile yapılır.

 

Teknik Özellikler:

 

  1. Metal Aksamı çelik materyalden üretilmiştir

  2. İskelet ana gövde 3311-20 çelik borudan üretilmiştir.

  3. Alt Şase profil borudan üretilmiştir.

  4. Manüel kollu inip, Kaldırmalı makaralı sistemli çalışır.

  5. 360 derece dönen hareketli teker sistemine sahiptir

  6. Oturma minderi ve isteğe göre tuvalet lazımlık minderi takılmaktadır.

  7. 160 kg taşıma kapasitesine sahiptir.

  8. 2 yıl garanti üründür.

  9. Portatif sökülüp takılan bir üründür.

  10. Yerli Türk malıdır.

 

 

Hasta taşıma lifti, Hasta kaldırma aparatı, Katlanabilir hasta taşıma lifti, Hasta nakil sandalye, hasta transfer sandalyesi, hasta ayağa kaldırma